Spaanse Zon
Moraira informatie
Moraira reisinformatie
Moraira CostaBlanca

Welkom op Moraira-Costablanca.nl

Centraal aan de Costa Blanca in Spanje ligt de sfeervolle badplaats Moraira. Deze idyllische badplaats is een populaire vakantiebestemming onder Spanjaarden, Engelsen, Duitsers en Nederlanders. Hoewel je Moraira in de Nederlandstalige vakantiegidsen zelden tegenkomt, zijn er toch steeds meer landgenoten die de weg naar Moraira weten te vinden.
De belangrijkste reden waarom de meeste toeristen naar Moraira komen is de relaxte sfeer en het feit dat dit geen badplaats is met een schreeuwerige boulevard en betonnen wijken vol met sfeerloze hotels en appartementen.

De kwaliteit van het leven is iets wat de Moraira-bezoeker hoog in het vaandel heeft staan. Hier geniet je van een gezellige drukte, kun je 's avonds genieten van heerlijk eten en een lekker glaasje en wie zelf wil koken kan terecht in een aantal uitstekende supermarkten met een uitgebreid assortiment aan verse producten.
Ligging van Moraira

Het dorp Moraira vormt samen met het landinwaarts gelegen dorp Teulada een gemeente. Moraira ligt aan de populaire Costa Blanca, waar de zon uitbundig schijnt en er vrijwel het hele jaar een aangenaam klimaat heerst. Wie met het vliegtuig naar Moraira wil... Lees meer »

Vakantievilla's

Levensgenieters die op zoek zijn naar een leuke vakantie met een goede prijs/kwaliteitverhouding zullen Moraira ongetwijfeld een goede bestemming vinden. Op twee uur vliegen of twee dagen rijden van Nederland zit je in een heerlijke plaats waar je... Lees meer »

Wat te doen in Moraira

Wie naar Moraira komt zal zich vooral zelf moeten vermaken. Hier geen pretparken, minigolf, shows, waterparken of toeristische treintjes. Het publieke vertier bestaat hier uit het bezoeken van terrasjes en restaurants, vissen, golf, zwemmen en... Lees meer »

 

Vakantie villa's

Meer villa's bekijken »

casa-alicia.jpg
casa-lara.jpg

Casa Alicia

Deze charmante 6-persoons villa, gelegen op een perceel van 825 m² met 3 slaapkamers, is heel rustig gelegen in de woonwijk San Jaime.

 

                                      Lees meer »

Casa Lara

Deze idyllische 6-persoons villa, gelegen op een perceel van ong. 800 m² is heel rustig gelegen in de wijk San Jaime (Naast Casa Alicia).

 

                                      Lees meer »