Spaanse Zon
Moraira informatie
Moraira reisinformatie
Moraira CostaBlanca

Vakantie in Moraira

Levensgenieters die op zoek zijn naar een leuke vakantie met een goede prijs/kwaliteitverhouding zullen Moraira ongetwijfeld een goede bestemming vinden. Op twee uur vliegen of twee dagen rijden van Nederland zit je in een heerlijke plaats waar je van alle gemakken voorzien bent. Uitstekende restaurants, grote supermarkten met een ruim aanbod, leuke winkels en artsen die buitenlandse talen spreken (Engels, Duits en soms Nederlands).

De beste manier om vakantie in Moraira te vieren is door een villa met zwembad te huren. Vrijwel nergens in Europa krijg je zoveel ruimte en kwaliteit aan vakantiewoning voor zo weinig geld. Al vanaf enkele honderden euro's per week huur je een vier- of zespersoons villa met complete keuken, woonkamer, minimaal twee slaapkamers, eigen ruime tuin en een heerlijk zwembad. Eigenlijk ben je gek als je voor het dubbele van dit geld ergens in een hotelkamertje of studio gaat zitten.
Voor de kosten van een vliegticket hoef je het ook niet te laten. Meerdere luchtvaartmaatschappijen vliegen meerdere keren per week naar de luchthavens van Alicante en Valencia.

undefined

Een aanbieder van aantrekkelijke vakantie villa's in Moraira is Spaanse Zon. Als één van de eersten vestigden ze zich in Moraira om vervolgens luxe vakantie villa´s te verhuren. Dit zijn stuk voor stuk mooi gelegen en aantrekkelijk geprijsde villa's. Deze villa's zijn geheel in eigen beheer en de eigenaar woont zelf ook in Moraira. In het geval er iets kapot of niet goed mocht zijn dan zijn ze in staat om er gelijk op in te springen en het probleem ter plekke op te lossen of op laten oplossen door een professioneel bedrijf. Gedurende de jaren heeft Spaanse Zon een uitstekende reputatie opgebouwd als aanbieder van villa's waar werkelijk niets op aan te merken is. Zo beschikken alle villa's over Nederlandstalige televisie en uiteraard centrale verwarming (C.V.) en airconditioning in alle slaapkamers en woonkamer.

De villa's

undefined  undefined undefined

undefined   undefined

De vakantie appartementen


undefined  undefined  undefined