Spaanse Zon
Moraira informatie
Moraira reisinformatie
Moraira CostaBlanca

Disco's & Barretjes


Discotheek / Terraza Blanca Moraira

Nieuwe (mei 2011) discotheek op de weg van Moraira naar Teulada, bij het nieuwe winkelcentrum "Planet". Regelmatig thema feesten en komt u met de taxi dan is de entree vrij. In Juli en Augustus is er elke woensdag een "Foam Party". Op 19 juli is ook de "Terraza" geopend. Hier kunt u buiten ontspannen in een rustige ambiance, terwijl u geniet van uw drankje. Discotheek Blanca Moraira is in de zomer elke dag geopend van 21:00 tot 06:00. Nieuwe Website Nu Online!
http://www.blancamoraira.com  

Mystique Dancing

Kleinschalige dancing is het centrum van Moraira.
http://mystique-moraira.com


Café del Mar Moraira

Ook in Moraira is er een franchise te vinden van deze welbekende chill-out bar. Gelegen tegenover de Algas Beach Bar heeft u een prachtig uitzicht op de zee onder begeleiding van ontspannende muziek.
http://www.landrago.com/beachclub.htm         

SAXO Disco Garden

Recentelijk weer open, buitenbar met comfortabele zitjes vlakbij het Ampolla strand. Ook is een danszaal binnen voor de liefhebber. Elke dag geopend van 17:00 tot 06:00.
http://www.facebook.com/saxodiscogarden?sk=info


Upperclub

Luxe chill-out bar met sushi kaart. U kijkt uit op de haven van Moraira terwijl u geniet van een drankje. Is gelegen boven de "Club Nautica" van Moraira aan het einde van de haven.
http://www.upper-club.com

Algas Beach Bar

Deze bar is gelegen bij het meeting point L'Andrago op de kustweg van Moraira naar Calpe. Geniet van uw drankje terwijl u de golven hoort aanspoelen.
http://www.landrago.com/algas.htm